Toegankelijk en transparant

De weg van het mooiste meisje van de klas naar een top-model op de catwalk is geen rechte weg. Zeker in het begin en bij potentiële modellen die nog erg jong zijn, valt of staat de carrière als topmodel bij het modellenbureau waar zij zich bij aansluit.

Fashion Models kent de modellenwereld, onderhoudt intensieve contacten met modellenbureaus en met vele modellen. Wij zijn toegankelijk voor ieder potentieel model en kunnen door onze onafhankelijkheid in slechts enkele weken een duidelijk overzicht bieden van modellenbureaus waarbij jij als potentieel model terecht kan.

Het zoeken en vinden van een modellenbureau gaat altijd in nauw overleg, zodat het model en haar ouder(s) of verzorgers precies weten wat en met wie er gecommuniceerd wordt. En deze transparante werkwijze is uniek in de modellenwereld!

Betrokken en betrouwbaar

Tweerichtingsverkeer. Eigenaar en oprichter van Fashion Models heeft vele vriendinnen die werkzaam zijn als model, maar kan ook diverse bureau-eigenaren en fotografen tot zijn vriendenkring rekenen. Juist door zijn persoonlijke ervaringen met deze vrienden uit de modellenwereld hoort hij uit eerste hand wat er gaande is, en vooral: wat er beter kan. En een eerlijke en open werkrelatie is wat soms nog wel beter kan.

Als startend model ben je (soms) kwetsbaar en (vaak) jong. In een snelle, volwassen wereld waar veel geld in omgaat is het prettig om naast je management ook nog terug te vallen op een onafhankelijk, maar betrokken partner. De weg naar succes gaat over geld, maar nog belangrijker: de weg naar succes staat voor geluk en tevredenheid.

Innovatief en vernieuwend

Wie jij bent en waar jij je thuis zal voelen is een kwestie van ‘voelen’. Toch zijn er diverse objectieve waardes aan jou en aan het modellenbureau toe te kennen waardoor er een snelle selectie kan worden gemaakt. Een selectie voor én door jou, in samen werking met Fashion Models. Daarbij hanteren wij innovatieve tools en zetten wij online communicatiemiddelen in en ook dit is uniek in de modellenwereld!

>> Aanmelden <<