Stap 1:

Beoordeling aanmelding

Om te beginnen beoordelen we of iemand voldoende potentie heeft om fashion model te kunnen worden en of de toegestuurde foto’s geschikt zijn voor een bemiddeling.

Stap 2:

Informeren potentieel model

Zodra je aanmelding is beoordeelt krijg je één van de volgende antwoorden per mail of per telefoon:

  1. We gaan je introduceren aan de beste managements van Nederland en vragen je ons 10 dagen de tijd te geven voor een overzicht van geïnteresseerde;
  2. Je foto’s voldoen niet aan de vereiste en vragen je nieuwe foto’s toe te sturen;
  3. Je bent helaas niet geschikt voor de toplaag van de fashion industrie en geven je eventueel tips voor andere modellen- en/of castingbureaus.

 

Stap 3:

Bemiddeling model

Als je voldoende potentie hebt en je foto’s voldoen aan de vereiste, dan starten wij (na een belafspraak) met het benaderen van de beste managements/modellenbureaus van Nederland. Binnen 10 werkdagen geven we jou een overzicht van alle geïnteresseerde managements waarbij je langs mag komen.

Stap 4:

Telefonisch contact Fashion Models (1e evaluatiegesprek)

Vrijwel ieder overzicht bellen wij na. Hierin bespreken we alle stappen die zijn gemaakt en alle stappen die gaan volgen. Uiteraard is er tijdens dit gesprek voldoende ruimte voor vragen en tips.

Stap 5:

Kennismaking managements/modellenbureaus

Meer informatie volgt…

Stap 6:

Telefonisch contact Fashion Models (2e evaluatiegesprek)

Nadat alle modellenbureaus zijn bezocht volgt het 2e evaluatiegesprek. In dit gesprek wordt besproken welk modellenbureau het beste bij jou past op zowel persoonlijk als zakelijk vlak en welke modellenbureaus zich eventueel tussentijds hebben aangemeld.

Stap 7:

Keuze management/modellenbureau

Als er geen modellenbureaus meer hoeven te worden bezocht, dan wordt er een keuze gemaakt.  Zodra deze keuze is gemaakt neemt Fashion Models contact op met het desbetreffende bureau om al het papierwerk af te handelen. Zodra dit allemaal gebeurd is, neemt het modellenbureau het verder van ons over.

Stap 8:

Nazorg

Na een paar weken intensief bezig te zijn geweest met het zoeken van een modellenbureau laten we je natuurlijk niet zomaar vallen. Fashion Models neemt twee keer na de bemiddeling contact met je op om te kijken hoe het met je gaat. De eerste keer zal een maand na de bemiddeling zijn en de tweede keer na 6 maanden. Natuurlijk kan je ons altijd bellen voor vragen of als je gewoon je ei kwijt wilt.

>> Aanmelden <<