Fashion Models krijgt regelmatig vragen over hoe je H&M model kunt worden. Dit omdat de informatievoorziening over dit onderwerp erg summier is vanuit de Hennes en Maurits (H&M) zelf. Om te voorkomen dat mensen misbruik maken van deze situatie bieden wij deze informatie aan.

Laten wij om te beginnen erg duidelijk zijn: Fashion Models werkt niet samen met de H&M. Wij werken samen met gerenommeerde modellenbureaus en personal managements en zij kunnen wellicht wel wat voor je betekenen. Let op: wellicht want ja; er zijn miljoenen meisjes die H&M model willen worden.

>> Aanmelden <<

Informatie over model worden bij H&M

Zoals besproken bied de H&M zelf erg weinig informatie aan over hoe je model kunt worden voor de H&M. Sterker nog; de Nederlandse informatie over H&M model worden is vertaalde content. Heel concreet bieden zij enkel de tip om je aan te melden bij een goed modellenbureau. Wie een beetje bekend is met modellenwerk kan je vertellen dat dit niet verstandig is. Een carriere als internationaal fashion model begint namelijk bij een goed moeder agentschap in het land waar je woonachtig bent.

Wijsheid

Wat is wijsheid als je model wilt worden voor de H&M? Fashion Models adviseert om jezelf eerst goed te informeren over het leven van een internationaal fashion model en dan pas te kijken naar H&M modellen.

>> Aanmelden <<